Реми Партизана и Напретка, убедљива Војводина

Фудбалери Напретка и Партизана одиграли су нерешено 2:2 у Крушевцу у мечу четвртог кола Линглонг Суперлиге. Војводина је убедљиво савладала Радник са 4:0, док је Спартак победио Пролетер са 1:0.

Напредак је на свом стадиону против Партизана одиграо најбољи меч у сезони. Црвено-бели из Крушевца су након три везана пораза, успели да постигну два гола против црно-белих и освоје бод.

Добро је домаћа екипа ушла у меч, прва запретила, а прва и постигла гол. Павићевић је упослио Ивановића, овај побегао одбрани гостију и матирао голмана Стојковића у 11. минуту.

Тај гол пробудио је Партизан који је само три минута касније дошао до изједначења. Црно-бели су са неколико додавања дошли до шеснаестерца ривала, тамо Ожеговић одлаже лопту за Брежанчића који у налету прецизно шутира и постиже гол.

До краја полувремена виђен је још један гол, поново у мрежи Партизана и поново у режији Ивановића.

Ћуковић је оштро центрирао у петерац ривала, а тамо Ивановић у паду хвата волеј и постиже други гол на мечу.

У другом полувремену Напредак се окренуо потпуно дефанзиви, а Партизан константно био у нападима.

У игру су ушли хероји меча са Малатијом, Асано и Сума у жељи да Партизан дође до преокрета.

Сејдуба Сума донео је изједначњење у 66. минуту, на асистенцију Тошића.

До краја меча Партизан је успео да створи неколико прилика, али промена резултата није било.

Након четири одиграна меча Напредак има један освојен бод, док је Партизан након две победе уписао први реми. Београдски тим одиграо је меч мање у Линглонг Суперлиги, пошто им је дуел са Јаворем одложен због учешћа у квалификацијама за Лигу Европе.

Војводина је убедљиво савладала Радник у Сурдулици са 4:0, док је Спартак такође на гостовању победио Пролетер са 1:0. 

 Овако је протекао меч: 

20.56 – Крај меча, подела бодова у Крушевцу, пошто су Напредак и Партизан одиграли нерешено 2:2.

20.41 – Близу постизања гола био је Зоран Тошић у 81. минуту. Фудбалер Партизана је добро извео слободан ударац, али је лопта завршила преко гола.

20.27 – ГООЛ! Сума у 66. минуту доноси Партизану изједначење. Неколико добро размењених додавања на противничкој половини, лопта је дошла до Суме, који реагује пре голмана Напретка и који шаље лопту у мрежу.

20.07 – Настављен је меч, Асано и Сума су на терену уместо Ивановића и Стевановића.  У међувремену су почели сусрети у Новом Саду и Сурдулици.

19.50 – Завршено је прво полувреме, Напредак води са 2:1 након 45 минута игре.

19.30 – ГООЛ! Напредак поново води, Ивановић је стрелац у 30. минуту. Игор Ивановић је одлично реаговао на центаршут са леве стране и волеј ударцем у паду постигао други гол на мечу.

19.15 – ГООЛ! Партизан узвраћа у 15. минуту. Брежанчић постиже гол за изједначење. Добар напад црно-белих, Ожеговић је у противничком шеснаестерцу упослио Брежанчића, који је био у трку и који је прецизним ударцем савладао голмана Милошевића.

19.12 – ГООЛ! Напредак води од 11. минута, Ивановић постиже гол. Прва озбиљнија прилика домаће екипе, Ивановић је побегао одбрани Партизана, изашао један на један са Стојковићем, којег је матирао.

19.00 – Почео је меч...

18.30 – Познати су састави обе екипе:

Напредак: Милошевић, Спремо, Пајовић, Миловановић, Ћуковић, Ожеговић, Бјелош, Ескић, Зец, Ивановић, Павићевић.

Партизан: Стојковић, Милетић, Вујачић, Павловић, Брежанчић, Смиљанић, Здјелар, Тошић, Ивановић, Стевановић, Ожеговић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво