Звезда без проблема против Младости, следи Копенхаген

Фудбалери Црвене звезде савладали су на свом стадиону екипу Младости из Лучана са 2:0 у мечу четвртог кола Суперлиге Србије.

Све три одигране утакмице у домаћем првенству Црвена звезда је на свом стадиону добила са 2:0. Након Јавора и Радничког, нова "жртва" била је екипа Младости из Лучана.

Госте је начео Вулић голом из слободног ударца у петом минуту меча.

Младост је углавном била повучена на своју половину и чекала шансу из контре, које није успешно развијала.

Предност Звезде дуплирао је Јевтовић у надокнади првог полувремена, када је са десне стране улазио ка средини шеснаестерца, упутио ударац и матирао голмана Младости.

Друго полувреме није било много садржајно. Црвена звезда покушавала је још који пут да пробије отпор гостију, али до тога није дошло, најближи голу био је Симић, чији је ударац одбранио Росић.

Најбољу прилику за Младост имао је Секулић у 50. минуту, када је са ивице шеснеастерца шутирао и натерао Борјана на интервенцију.

Звезда има девет бодова из три меча, док Младост након четири одигране утакмице има по једну победу и реми, као и два пораза.

Тим Владана Милојевића наредну утакмицу игра у уторак у Данској у оквиру реванш меча трећег кола квалификација за Лигу шампиона, против екипе Копенхагена.

Овако је протекао меч:

21.55 – Крај меча, победа Црвене звезде над Младости од 2:0.

21.22 – Симић прети на другој страни, уз мало среће је прошао и изашао један на један са голманом, који је одбранио ударац.

21.13 – Добар напад Младости, Секулић је имао доста простора на ивици шеснаестерца Звезде, шутирао је, али реагује Борјан.

21.08 – Настављен је меч...

20.48 – Завршено је прво полувреме, Звезда након 45 минута води са 2:0.

20.47 – ГОЛ! Црвена звезда води са 2:0, стрелац је Јевтовић у надокнади првог полувремена. Борјан је отворио бржи напад домаћина, Јевтовић и Гајић су прошли по десној страни, Звездино крило је успело да се пробије унутар шеснаестерца, неометано шутира и савлада голмана гостију.

20.33 – По једна опасност на обе стране, Гајић је са пар метара удаљености шутирао преко гола гостију, док је Младост припретила из контре, али промене резултата није било.

20.06 – ГОЛ! Звезда од четвртог минута води предивним поготком Милоша Вулића из слободног ударца.

20.02 – Почео је меч на стадиону "Рајко Митић".

19.30 – Познати су састави тимова:

Звезда: Борјан, Гајић, Панков, Бабић, Жандер, Петровић, Вулић, Јевтовић, Иванић, Симић и Боаћи;

Младост: Росић, Андрић, Селемић, Шатара, Лековић, Б. Милошевић, Секулић, Павловић, Радивојевић, Мићевић и Елиомар. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи