Де Лаурентис: Мегвајер 90 милиона? Кулибали онда вреди 270

Ако нови фудбалер Манчестер Јунајтеда Хари Мегвајер вреди 90 милиона евра онда је штопер Наполија Калиду Кулибали три пута скупљи, рекао је председник италијанског клуба Аурелио Де Лаурентис.

Мегвајер је пре неколико дана постао најскупље плаћени дефанзивац у историји фудбала после трансфера на Олд Трафорд из Лестера.

Кулибали има клаузулу на 160 милиона. На пример, у Енглеској купују играча за 90 милиона, а ми у Италији за 30, 35 милиона. Оно што хоћу да кажем, Кулибали вреди 270 милиона ако је Јунајтед толико платио за Мегвајера", рекао је Лаурентис за И-Ес-Пи-Ен.

Управо се Кулибали доводио у везу са одласком у Јунајтед, али Енглези нису испунили високе захтеве клуб из Напуља. Зато су се из Манчестера окренули Мегвајеру и учинили га 13. најплаћенијим играчем у историји фудбала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи