Лукаку одбија да тренира у Јунајтеду, хоће у Јуве или Интер

Менаџер Федерико Пасторело, заступник нападача Манчестер јунајтеда Ромелуа Лукакуа, допутовао је у Енглеску да реши статус Белгијанца и издејствује трансфер у Јувентус или Интер, преноси Скај Спорт.

Лукаку се налази у домовини и тренира са млађим селекцијама Андерлехта, у клубу у коме је поникао, и чека дозволу Јунајтеда за одлазак.

Снажни фудбалер је чак одбио да се прикључи и тренира са тимом Олеа Гунара Солскјера, због чега му прети казна до чак 400.000 фунти, све јер инсистира на трансферу на Апенине.

Лукаку је већ договорио личне услове са Јувентусом и Интером, али Јунајтед не жели да попусти и захтева 85 милиона за обештећење, што великани из Торина и Милана немају намеру да плате.

Белгијанцу се иде са Олд Трафорда, где се није најбоље снашао, иако је дао 42 гола на 96 утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво