Јованчић: Жао ми је због пенала, идемо у Данску да исправимо ово

Фудбалер Црвене звезде Душан Јованчић изјавио је после ремија Звезде и Копенхагена да остаје жал за направљеним једанаестерцом и примљеним голом на домаћем терену, али да у клубу верују у пролаз у наредну фазу квалифиација за Лигу шампиона.

"Одигали смо одлично, нападали прво полувреме, имали предност, потом у другом полувремену смо затворили прилазе голу, противници нису имали шансу. Остаје жал за пеналом који сам направио, много ми је жао, али имамо шансе, није све готово", изјавио је везиста Црвене звезде.

Јованчић је изјавио да не зна да ли је португалски судија са разлогом досудио једанаестерац.

"Нисам гледао снимак и не знам шта да кажем. Не бих коментарисао суђење", додао је Јованчић.

"Пуне трибине, навијање целу утакмицу, сјајна атмосфера и то нам је много значило. Много би добро било да нисмо примило гол, али шта је ту је, пробаћу и пробаћемо да исправимо то у гостима. Имали смо прошле године исто 1:1 након првог меча код куће и то смо прошли и надам се да ћемо да поновимо то", закључио је Јованчић.

Црвена звезда и Копенхаген одиграли су нерешено 1:1 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона, а реванш је на програму за седам дана.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво