Милојевић: Судија? Срби смо, издржаћемо...

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да су спорне судијске одлуке утицале на реми против Копенхагена (1:1) у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона и да "звиждуци са трибина то најбоље описују".

"Било је неких ситуација које могу да промене ток меча. Нећу да кукам, али смешно је да Ндоје ухвати лопту рукама. Не тренингу то да играч уради, казните га са десет склекова. Пенал? Видело се из више углова, компетентни сте. Јако је ружно кад се чује бес и скандирање навијача. Срби смо, издржаћемо, било је и тежих тренутака. Не бих волео да причам о одлукама судије, публика и аудиторијум најбоље виде", рекао је Милојевић.

"Имали смо две принудне измене. Контролисали смо меч."

Према његовим речима, екипа није награђена за добру представу.

"Једно су жеље, друго реалност. Можда је требало да дамо други гол, имали смо притисак, а они више претили из контри, нису имали изгледне ситуације. Нема везе што нисмо награђени, резултат је такав какав је."

Милојевић се није сложио са оценом колеге из Копенхагена Столеом Солбакеном да је Звезда била фаворит пре првог дуела у Београду.

"Не бих рекао да смо фаворити. Ако смо били против Судуве и Хелсинкија, нисмо имали улогу носиоца, они су... Копенхаген већ 12-13 година игра у Европи редовно у групној фази, ми сад добијамо искуство. У овом тренутку је резултат на страни Копенхагена, али фудбал је чудна игра и сигурно се нећемо предати. Не плашимо се, припремићемо се максимално", закључио је он.

Реванш у Копенхагену игра се наредног уторка.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи