"На мале голове" на плажи са идолом Месијем

Британском дечаку Мекензију О'Нилу испунио се сан када је на плажи током летовања на Карибима срео идола, фудбалера Барселоне Лионела Месија, са којим је имао част и да заигра фудбал на плажи.

Породице Меси и О'Нил летују на Карибима, на острву Антигва и Барбуда.

"На плажи је био Лео Меси сa породицом, а ја сам био сам. Почео сам да се играм са лоптом, а онда је Месијев отац бацио лопту према мени и питао да ли желим да играм са њима. Провео сам након тога 45 минута у игри са Месијем и његовим синовима'', изјавио је млади О'нил за аргентински Оле.

"Тијаго (Месијев старији син), игра сјајно за своје године и не срами се ничега. Играње са Месијем било је невероватно искуство. Лео не говори Енглески, па је његова супруга преводила. Она одлично говори енглески. Касније смо завршили у мору, пливали па се возили малим чамцем. Меси се чини тако нормалним татом'', рекао је 11-годињши Британац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво