Милојевић пред Хелсинки: Сутра je само прво полувреме

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да не жели да прогнозира резултат против Хелсинкија у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу шампиона, већ да тражи добру партију својих фудбалера.

"После прве прескочене препреке чека нас изузетно тежак противник. Причамо о шампиону своје земље и респектујемо их. Хелсинки је добра и дисциплинована екипа, у ритму јер игра првенство, а надам се да ћемо ми бити све бољи. Спремили смо се да дамо максимум, да прикажемо лепу представу пред верујем великим бројем навијача", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић је као највећу снагу Хелсинкија издвојио тим, односно хомогеност, али није желео да прича којим резултатом би био задовољан.

"Нисам у том фазону, не размишљам ни о Копенхагену. То је једино исправно размишљање сваког тренера. Сутра је прво полувреме, у Хелсинкију друго. Не бих да причам шта бих волео, јако сам лош прогнозер."

Милојевић је посебно нагласио да никако не сме да се потцени ниједан тим у Европи, па ни шампион Финске.

"Зашто се стално потенцира да смо богом дани и да смо ванземаљци? Сигуран сам да таква времена не постоје. Свесни смо величине клуба и богате историје, сада покушавамо да је вратимо где припада. Све што би требало да урадимо је да поштујемо све тимове. Судува је веома незгодна екипа, исто тако је и Хелсинки."

На питање да ли капитена Марка Марина против Хелсинкија види на левој страни или у средини, Милојевић се насмејао и избегао одговор.

"Стрпите се, видећемо", загонетан је био тренер црвено-белих.

Посебно га је обрадовао повратак Милоша Дегенека из саудијског Ел Хилала на позајмицу.

"Поносан сам што се Милош вратио, увек ћу бити за таквог играча. Много велику енергију је уложио да се врати, огроман је професионалац од главе до пете, воли Звезду и драго ми је. Није било дилеме кад је кренула прича да се врати", поручио је Милојевић и потврдио да је Дегенек физички спреман и лиценциран за дуеле са Хелсинкијем.

Утакмица између Црвене звезде и Хелсинкија игра се у среду на стадиону "Рајко Митић" од 20.45. сати уз пренос на РТС 1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво