Игуаин напушта Јувентус, Рома следећа дестинација?

Италијански шампион Јувентус и даље планира да се одрекне голгетера Гонзала Игуаина и пусти га у други клуб овог лета, преноси Газета дело Спорт.

Иако је аргентински нападач био запажен у поразу од Тотенхема (3:2) у пријатељској утакмици, дао гол и чак носио капитенску траку у другом полувремену, торински клуб не рачуна на њега озбиљно.

Игуаин није променио планове код челника клуба Фабија Паратићија и Павела Недведа и чека се трансфер вероватно у Рому.

Претходно, Римљани морају да продају Едина Џека у Интер, али траже 20 милиона евра, односно осам више од понуде "нероазура".

Ипак, ове недеље очекује се да Интер подигне понуду на 15 милиона евра, плус одређене бонусе, како би се посао коначно завршио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво