Крунић: Нема времена за тугу, сада је сваки противник тежак

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Симо Крунић изјавио је да његов тим нема времена да тугује због елиминације од Флоре у квалификацијама за Лигу Европе и да мора што пре да се опорави и победом над Пролетером започне наступ у Суперлиги Србије.

"После наше елиминације из квалификација за Лигу Европе сваки противник који нам дође након три дана је тежак. Немамо времена да тугујемо за испуштеном приликом у двомечу са Флором, морамо да се опоравимо јер нам почиње Суперлига и наша је обавеза да је отворимо са три бода. Клуб мора да настави са резултатима из прошле сезоне", рекао је Крунић на конференцији за новинаре у Нишу.

Како је нагласио, све осим пласмана у Европу наредне сезоне биће неуспех за Раднички.

"О екипи Пролетера не знамо много, пошто је, као и ми, променила састав у односу на прошлу сезону. И они се налазе у процесу формирања новог тима, али то је свакако добра екипа. Темељно се припремамо за овај меч и направићемо неколико промена у стартној постави у односу на претходни меч. Није то због лоше игре, већ због тога што неки играчи још нису спремни да играју у ритму четвртак-недеља", рекао је Крунић.

Каже и да верује да ће Раднички бити на нивоу против тима из Новог Сада.

"Оптимиста и верујем да ћемо у недељу одиграти квалитетно, освојити три бода и отворити Суперлигу на најбољи могући начин", навео је он и позвао публику да дође на Чаир у великом броју.

Крунић ускоро очекује на терену и прошле сезоне најбољег стрелца Суперлиге Нермина Хаскића.

"Након неугодне повреде почео да тренира пре неколико дана, а када ће се почети да игра зависиће од његове физичке спреме. Чим буде на оптималном нивоу он ће заузети своје место у постави, а ја се надам да ће се то десити што пре", истакао је Крунић.

Утакмица између Радничког и Пролетера игра се у недељу од 20 сати у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво