Партизан против Велшана у директном преносу на РТС-у!

Радио-телевизија Србија преносиће прву утакмицу другог кола квалификација за Лигу Европе између Партизана и Конахс Ки Номадса. Партизан у четвртак, 25. јула од 19.30 гостује у Велсу, чиме почиње овогодишњи поход ка Европи, а у директном преносу ћете тај сусрет моћи да гледате на нашем Првом програму.

Баш као и у случају Црвене звезде, РТС наставља са богатим спортским програмом и преносима квалификационих утакмица наших представника.

Такође, обезбеђен је пренос и реванш мечева "вечитих ривала" на нашим програмима.

Црно-бели ове сезоне почињу у другом колу и противник ће им, на велико изненађење, бити Конахс Ки Номадси из Велса. Они су у првој рунди направили велико изненађење и елиминисали шкотски Килмарнок, укупним резултатом 3:2.

Клуб основан пре 73 године тријумфом у Шкотској уписао је највећи успех велшког фудбала у европским такмичењима, пласманом у другу рунду. Конахс Ки је поновио резултат из 2016, када је прескочио норвешки Стабек, а потом скупо продао кожу против наше Војводине – 2:1 у Велсу и 1:0 у Новом Саду за српски тим.

Опширније о овом аматерском клубу можете прочитати ОВДЕ.

Партизан ће гостовати 25. јула у Рилу јер стадион Конах Кија не испуњава услове Уефе (1.500 места).

То ће бити први меч са неком велшком екипом након 10 година, када је противник управо био Рил, на чијем ће се стадиону играти. Црно-бели су ту славили 4:0, а у Београду је било још убедљивије – 8:0. То је најубедљивија победа у историји Партизана на европској сцени.

Реванш у Београду на програму је 1. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи