Малтежани шокирали Хајдук, навијачи направили хаос

Малтешка Гзира направила је велики подвиг сензационалном елиминацијом сплитског Хајдука у првом колу квалификација за Лигу Европе. Сплићани су у првом дуелу као гости славили са 2:0, али су Малтежани постигли три гола на "Пољуду". Незадовољни навијачи по завршетку меча упали на терен и напали свечану ложу.

У Сплиту се догодило чудо. Малтешка Гзира је у 96. минуту стигла до трећег гола и и задала шамар фудбалерима Хајдука на "Пољуду".

Хајдук је први меч на Малти добио лако са 2:0, да би на Пољуду повели већ у 7. минуту голом Либијца Жрадија.

Када су сви мислили да је све већ "решена ствар" догодио се спектакулари преокрет...

Прво је Бразилац Жеферсон изједначио у 57, да би у 69. минуту Хамед Коне изједначио. Исти играч је у 96. минуту шокирао све на Пољуду за коначних 3:1 и велико славље клуба са Малте.

Гзира ће у наредном колу играти против Вентспилса  

По завршетку утакмице незадовољни навијачи напали су свечану ложу, али је све остало на вербалном сукобу јер је физички сукоб спречило обезбеђење. Неколико навијача је утрчало и на пољудски терен.

Ситуација се смирила након доласка већег броја интервентне полиције. Навијачи су до напуштања стадиона звиждали и вређали играче.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво