Лотито: Успевам да се одупрем понудама, Сергеју је лепо у Лацију

Српски фудбалски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић добро се осећа у Лацију и не жури му се да оде, поручио је председник римског клуба Клаудио Лотито.

Лотито је у разговору за лист Коријере дело Спорт, поводом његове 15. године на челу Лација, изјавио је да има методе да задржи играче упркос великом броју понуда.

"Створили смо чврсту кућу, играчи не морају да буду приморани да остану. Милинковић-Савић је показао озбиљност и одговорност, али не само он. Код нас се добро осећа, прошле године сам успео да се одупрем нападима других клубова, али ове сам имао много мање аргумената тако што је играчу предложено друго решење. Ипак, искористио сам оружје као прошле године, рецимо", истакао је Лотито.

Лотито сматра да Лацио неће бити слабији чак ни по одласку званично најбољег везисте Серије А, који је сада највише на мети Манчестер јунајтеда.

Лацио за Сергеја захтева најмање 100 милиона евра, док је славни клуб са Олд Трафорда спреман да плати 20 милиона мање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво