Брђани задовољни тријумфом у Јеревану

Фудбалери Чукаричког, сасвим очекивано, задовољни након убедљиве победе у Јеревану и пласмана у наредну рунду квалификација за Лигу Европе.

Фудбалери Чукаричког су и на гостовању у Јеревану били бољи од Банантса (5:0).
Укупним скором од 8:0 изборили су пласман у наредно коло квалификација.

"Дали смо максимум, ушли смо добро у меч. Борили смо се, радили смо и голови су дошли из тога. Честитам екипи и стручнпом штабу, надам се да ћемо наставити са победама", рекао је Слободан Тедић.

Милутин Видосављевић каже да екипа ниједног момента није размишљала да брани предност из првог меча. 

"Сви смо задовољни и срећни. Откако смо дошли овде нисмо размишљали о дефанзиви, ушли смо агресивно у утакмицу, као у Београду. Рано смо отворили противника и онда није било проблема до краја", рекао је Видосављевић. 

"Није било лако ни у Београду ни у Јеревану... Имали су озбиљне контре у првих 15 минута, успели смо да успоставимо ритам. Пали мало почетком другог полувремена, али заслужено смо у наредном колу", рекао је Стефан Шапић.

У наредној рунди, Чукарички ће играти против Молдеа, којем је остало да у четвртак потврди пласман након убедљиве победе (7:1) над Рејкјавиком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво