Чукарички у Јеревану оверава пласман у наредно коло

Фудбалери Чукаричког данас играју други меч 1. кола квалификација за Лигу Европе против Банантса у Јерменији и 90 минута их дели од проласка у наредну рунду. Директан пренос меча можете пратити од 17 часова на Другом програму РТС-а, стрим на РТС Планети, кретање резултата на нашем порталу.

Изабраници Александра Веселиновића у Јереван су допутовали са високих 3:0 остварених у првом мечу на Бановом брду, а шеф стручног штаба истиче да данашњи сусрет његови играчи морају да почнуо од нуле.

"Очекујемо квалитету утакмицу, апсолутно смо заборавили оно што се дешавало на првој утакмици. Рекао сам и пре прве утакмице да це овај двомеч бити решен после последњег звиждука у Јеревану. Почињемо утакмицу резултатом 0:0 са тежњом да остваримо победу, да наметнемо свој стил игре и да аналуирамо квалитете противника. Улазимо спремни у утакмици и спремни да је добијемо", рекао је Веселиновић.

Нападач Милутин Видосављевић истакао је да његови саиграчи и он морају да репрезентују офанзивни фудбал.

"Одрадили смо једно полувреме у Београду, а Јерменији се надам да ћемо да обезбедимо пролаз. Најмлађа смо екипа у Суперлиги, пуна енергије, трошимо се и не волимо да играмо дефанзиван фудбал. Сигурно се нећемо бранити, бићемо офанзивни као у Београду", рекао је Видосављевић.

Голгетер Чукаричког Слободан Тедић и двоструки стрелац у првом сусрету, каже да његов тим има мотив да покаже још бољу игру у Јеревану.

"Идемо још јаче, да победимо и тамо. Добар резултат смо направили на Бановом брду, али имамо мотив за још јачи рад и боље се покажемо. Биће много теже, играмо у гостима и надам се да ћемо победити", рекао је Тедић.

Ако "Брђани" успешно заврше посао против Банантса, наредни ривал биће им вероватно норвешки Молде који је у првом дуелу декласирао Рејкавик 7:1.

Реванш утакмица Банантс - Чукарички игра се у Јеревану од 17 сати по средњеевропском времену уз директан пренос на Другом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво