Звезда против Судуве јури победу и пролаз у друго коло

Фудбалери Црвене звезде од 20.45 играју прву званичну утакмицу на свом стадиону у овој сезони, реванш меч првог кола квалификација за Лигу шампиона са Судувом. У првом мечу играном у Маријампољу није било голова. Директан пренос меча можете пратити на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети, ток меча на нашем порталу.

Црвено-бели ће други пут у мање од годину дана угостити Судуву у оквиру квалификација за Лигу шампиона.

Изабраници Владана Милојевића покушаће да у реваншу првог кола квалификација за најквалитетније европско клупско такмичење савладају шампиона Литваније и тако га другу сезону узастопно елиминишу из квалификација.

Наш представник у квалификацијама за елитно клупско такмичење старог континента биће велики фаворит у пред својим навијачима на стадиону Рајко Митић, али ту улогу фаворита играчи ће морати да потврде и на терену.

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић очекује бољу игру свог тима у Београду.

"Судува је јако незгодна екипа, што су показали у Литванији. Одиграли смо на добар начин тамо, али је недостајала завршница. Сада верујем да можемо још боље, увек може и ја не знам за лимите. Неће бити изненађења, противника респектујемо. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и подрже нас", рекао је Милојевић.

После ремија без голова у Маријампољу, Милојевић није искључио да ће бити промена у стартној постави.

Уколико првак Србије успешно преброди препреку из Литваније у 2. колу квалификација за ЛШ чека га вероватно фински Хелсинки, који је на реванш у Фарска острва против Торшавна отишао са великих 3:0.

Реванш утакмица Црвена звезда - Судува игра се на стадиону "Рајко Митић" од 20.45 сати уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво