Емотивна подршка Михајловићу из Подгорице: Мој Синиша...

Млада Подгоричанка Николина Радуновић послала је емотивну поруку српском тренеру Синиши Михајловићу, човеку који јој је пре 19 година финансирао операцију срца и омогућио да живи.

Михајловић је пре два дана објавио да болује од леукемије, а Николина на веома емотиван начин истиче да би желела да у узврати, на начин на који може.

"Јутро, 13. јул 2019. године... Прва вест коју читам везана је за Синишу Михајловића - ‘Болестан је', кажу, ‘води животну борбу'. Мој Синиша? Синиша, чија фотографија заузима насловни екран мог телефона? Тај Синиша, Михајловић Синиша - човек, фудбалер, родољуб, хуманиста, отац, муж и величина у сваком погледу"

"Пре 19 година, омогућио си ми живот. Омогућио си ми оно што сам сад, да живим живот који живим, да корачам путевима којима корачам, да осећам, желим, волим - а тебе можда и понајвише".

"Волела бих да ти могу помоћи, као што си ти мени помогао. Волела бих да ти могу доћи у посету, како си ти то чинио. Али не могу. Моја једина помоћ ће бити у молитвама - за још једну твоју победу. Молићу се Богу, у којег обоје верујемо... У нади да те неће ускратити за своју милост... У нади да неће заборавити твоју великодушност и да ће ти пружити руку исто као што си је ти пружао хиљадама људи за својих пола века", написала је Радуновићева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво