Емотивна подршка Михајловићу из Подгорице: Мој Синиша...

Млада Подгоричанка Николина Радуновић послала је емотивну поруку српском тренеру Синиши Михајловићу, човеку који јој је пре 19 година финансирао операцију срца и омогућио да живи.

Михајловић је пре два дана објавио да болује од леукемије, а Николина на веома емотиван начин истиче да би желела да у узврати, на начин на који може.

"Јутро, 13. јул 2019. године... Прва вест коју читам везана је за Синишу Михајловића - ‘Болестан је', кажу, ‘води животну борбу'. Мој Синиша? Синиша, чија фотографија заузима насловни екран мог телефона? Тај Синиша, Михајловић Синиша - човек, фудбалер, родољуб, хуманиста, отац, муж и величина у сваком погледу"

"Пре 19 година, омогућио си ми живот. Омогућио си ми оно што сам сад, да живим живот који живим, да корачам путевима којима корачам, да осећам, желим, волим - а тебе можда и понајвише".

"Волела бих да ти могу помоћи, као што си ти мени помогао. Волела бих да ти могу доћи у посету, како си ти то чинио. Али не могу. Моја једина помоћ ће бити у молитвама - за још једну твоју победу. Молићу се Богу, у којег обоје верујемо... У нади да те неће ускратити за своју милост... У нади да неће заборавити твоју великодушност и да ће ти пружити руку исто као што си је ти пружао хиљадама људи за својих пола века", написала је Радуновићева.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 16. јул 2019, 09:28) - anonymous [нерегистровани]

Istina

Sreća je ako može novac da pomognem i kupi nekom zdravlje i spasi život.I ja bi dao sve što imam za zdravlje svoje dece. Dušan

(понедељак, 15. јул 2019, 19:05) - anonymous [нерегистровани]

Bravo

Bravo djevojko