Гризман: Желим да освојим све са Барселоном

Нови фудбалер Барселоне Антоан Гризман рекао је да је срећан што се прикључио каталонском клубу и да са њим жели да освоји све трофеје.

Барселона је у петак званично аткивирала клаузулу из уговора између француског репрезентативца и Атлетико Мадрида и уплатила 120 милиона евра обештећења.

Гризман ће на "Ноу Кампу" остати до јуна 2024. године, уз откупну клаузулу од 800 милиона евра.

"Срећан сам што сам овде и веома сам узбуђен. Једва чекам да почнем да играм и да радим са екипом", рекао је Гризман, а преноси шпанска Марка.

Француски фудбалер говорио је и о томе са каквим плановима је стигао у Барселону.

"Биће ово за мене нови изазов и желим да освојим све са Барселоном - Примеру, Куп и Лигу шампиона", рекао је Гризман и додао да је била тешка одлука да напусти "јорганџије", са којима је провео претходних пет година.

У том периоду одиграо 257 утакмица, постигао 133 гола и 50 пута био асистент.

Освојио Лигу Европе 2018. године, као и УЕФА Суперкуп исте сезоне, док је 2014. са Атлетиком узео трофеј у Ла Лиги.

Каријеру је почео 2009. године у Реал Сосиједаду, а са репрезентацијом Француске прошлог лета освојио је Светско првенство у Русији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво