Поруке подршке Михајловићу: Сви смо уз тебе!

После саопштења да болује од леукемије, Синиши Михајловићу поруке подршке стижу са свих страна. Његови некадашњи клубови, играчи које је тренирао, па чак и Фифа, пружили су подршку српском тренеру.

Српски тренер и некада легендарни фудбалер Синиша Михајловић на конференцији за медије у Болоњи саопштио је да болује од леукемије.

"Напред Синиша, сви смо уз тебе", стоји на званичном Твитер налогу Светске фудбалске асоцијације (Фифа).

Подршку некадашњем селектору "орлова" пружио је и Фудбалски савез Србије.

"Желимо успешан опоравак Синиши Михајловићу са максималном подршком њему и његовој породици. Победи ово, сви смо са тобом", стоји у твиту.

Интер, бивши клуб Михајловића где је био као играч и тренер, путем Твитера објавио је "Напред Синиша, Интер је уз тебе у овој битки".

Речи подршке дали су римски клубови Рома и Лацио, уз емотивну поруку.

"Заједно смо толико тога освојили. Са тобом смо и у овој борби", саопштили су из Лација.

Поруке су стизале и од Фиорентине, Торина, клубова у којима је такође радио као тренер, али и ону која се издваја од његовог "ментора" и бившег саиграча Роберта Манћинија.

"Миха, довољно си снажан и болест те неће уплашити. Поред тога, мораћемо још да сурфујемо" написао је Манћини на Инстаграму.

Огласила се и Црвена звезда, са којом је Михајловић као играч био првак Европе, речима "Михо, Звезда је уз тебе. Сигурни смо да ће савладати и ову препреку. Победи још једном".

Голман Ђиђи Донарума написао је дирљиву поруку на свом Твитеру: "Научио си ме да се никада не предајем, сада је твој ред! Јачи си, победићеш! Са тобом сам, Мистер!"

"Сви смо са тобом. Напред, Мистер!", стоји на Твитер налогу италијанске Серије А.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво