Михајловић саопштио да болује од леукемије

Српски тренер и некада легендарни фудбалер Синиша Михајловић на конференцији за штампу саопштио је да болује од леукемије, због чега се повлачи са места тренера Болоње и прекида каријеру.

"Сазвао сам ову конференцију за новинаре и замолио за приватност, јер сам лично хтео да кажем екипи и јавности ову вест. Нажалост, то се није остварило и нису сви поштовали моју жељу. У намери да продају неколико стотина примерака више, покварили су дуготрајно пријатељство", рекао је Михајловић, мислећи на новинаре листа "Коријере дело Спорта".

Конференцији је присуствовао и Валтер Сабатини, директор Болоње.

"Тренер је показао велику храброст када је заказао конференцију за новинаре, да би говорио о својој ситуацији. Овде смо да га подржимо. Породица Сапуто је долетела из Монтреала. Овај човек ће увек моћи да рачуна на Болоњу. Биће уз нас и ми ћемо бити уз њега, штагод да се догоди. Овај човек је веома јак. И хајде да кажемо јасно - Синиша ће остати тренер Болоње и ништа се неће променити!", изјавио је Сабатини.

"Кад сам сазнао плакао сам данима. Али то нису биле сузе страха. Поштујем ову болест. И суочићу се с њом. Испршених груди. Гледаћу је у очи. Као што сам увек радио...", закључио је "Миха".

Михајловић је у јануару други пут у каријери преузео Болоњу уместо Филипа Инзагија и одличним резултатима обезбедио опстанак у Серији А без проблема, иако је екипа претходно била у тешкој ситуацији.

Пред старт нове сезоне добио је финансијски јачи уговор, до 2022. године, уз гаранције клуба у улагања у тим, што се и догодило.

Бивши селектор репрезентације Србије у Италији је радио као тренер још Катаније, Фиорентине, Сампдорије, Торина и Милана.

 

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи