Италијански медији: Михајловић због болести прекида каријеру?

Српски тренер Синиша Михајловић одлучио је да прекине професионалну каријеру како би се суочио са озбиљном болешћу, пренео је италијански Коријере дело Спорт.

Према наводима угледног италијанског листа Синиша Михајловић у 50. години изненада прекида тренерску каријеру, недуго након што је Болоњу спасао од испадања из Серије А и са њом продужио уговор,

Коријере дело Спорт, уз наслов "Напред Синиша". није прецизирао детаље Михајловићеве болести, али је пренео да ће се тренер Болоње огласити саопштењем или одржати конференцију за медије у суботу како би објаснио ситуацију.

Како се наводи, Михајловић је недавно имао медицинске прегледе и добио је савет лекара да мора да има озбиљне третмане како би се опоравио. 

Иако се у тексту на спортског дневника не наводи који је разлог, извори из Италије јављају да је у питању тешка болест.

Михајловић је у јануару други пут у каријери преузео Болоњу уместо Филипа Инзагија и одличним резултатима обезбедио опстанак у Серији А без проблема, иако је екипа претходно била у тешкој ситуацији.

Пред старт нове сезоне добио је финансијски јачи уговор, до 2022. године, уз гаранције клуба у улагања у тим, што се и догодило.

Бивши селектор репрезентације Србије у Италији је радио као тренер још Катаније, Фиорентине, Сампдорије, Торина и Милана.

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво