Марко Арнаутовић: Новинари у Европи пуно причају

Аустријски фудбалски репрезентативац, српског порекла, Марко Арнаутовић критиковао је европске медије незадовољан третманом и писањем око његовог трансфера у кинески Шангај СИПГ.

Шангај је довео Арнаутовића за 25 милиона евра, а британски медији пренели су да је Вест Хем био приморан да пристане на тако "ужасну понуду" јер је играч упорно инсистирао на одласку, али и јер нико више "није желео да га види" у лондонском клубу.

"Новинари много причају, а не знају. Нису са тимом, не тренирају и не играју са мном, али много пишу о мени у Европи. Не знам како је у Кини, али у Европи се много прича о мени", рекао је Арнаутовић на промоцији у редовима кинеског првака.

Арнаутовић ће, према писању медија, у Кини зарађивати чак 300.000 евра недељно.

"Лако је, ја сам играч који даје целог себе за тим. Браним клуб и све у њему. Спреман сам, целог живота сам преузимао изазове и притисак. Могу да се носим са тим", самоуверен је Арнаутовић.

Арнаутовић се у Шангају, на чијој клупи седи Португалац Витор Переира, придружио Бразилцима Оскару и Хулку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво