"Завршили прво полувреме, заслужили смо још неки погодак"

Тренер фудбалера Чукаричког Александар Веселиновић био је задовољан издањем своје екипе у мечу првог кола квалификација за Лигу Европе против јерменског Банантса.

"Вечерас смо завршили први део, прво полувреме овог двомеча. Немам ниједан промил различитог размишљања од јуче. Мислим да смо за почетак сезоне одиграли добру утакмицу. Момци су у већини утакмице урадили много тога што смо планирали", рекао је Веселиновић на конференцији за медије.

Чукарички је победио Банантс 3:0, а Веселиновић је истакао и да је резултат утакмице добар.

"Резултат је добар, али бих волео да не звучим бахато, али мислим да смо заслужили још неки погодак. Посебно у првом полувремену. Без обзира на резултат показало се да смо играли против добре и организоване екипе. Мислим да резултат и ефекат оног што смо радили на терену је био тај што смо у потпуности анулирали њихове квалитете."

Шеф струке Чукаричког рекао је да је његов тим боље изгледао у првом делу меча.

"Прво полувреме је било у високом ритму, имали смо и један пад у концентрацији. То смо брзом реакцијом анулирали. При сваком резултату треба да играмо као да је 0:0. То ће бити пут док сам ја тренер екипе. Резултат долази као плод игре. Многи ми је драго што су играчи са клупе подигли ниво квалитета игре", рекао је Веселиновић и додао:

"Честитам свима, позитивна и добра реакција публике. Драго ми је ако су људи са стадиона отишли задовољани".

Реванш између Чукаричког и Банантса игра се 16. јула у Јеревану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво