Марин убеђен у победу у Београду

Капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин сматра да реми на гостовању Судуви (0:0) није лош и поручио да је убеђен у победу у Београду и пролаз у 2. коло квалификација за Лигу шампиона.

"Очекивано тешка утакмица. Имали смо више посед и шансе, али нисмо дали гол. Није било ни среће. Добро је да је Борјан реаговао одлично у финишу. Сада играмо пред нашим навијачима и верујем у пролаз", рекао је Марин новинарима у Маријампољу.

Бивши ас Челсија, Фиорентине и Олимпијакоса истиче да мора да се поправи игра пред голом противника.

"Било је и добрих ствари. У завршници, у последњој трећини терена, морамо боље. Морамо да будемо жељни гола и да завршавамо акције. Није толико лош резултат, важно је да се прође. Велики је плус домаћи терен", навео је Марин, који је први пут у такмичарском мечу са траком предводио црвено-беле.

Марин је имао замерке и на данског судију Јергена Буршата, посебно јер мисли да је оштетио Звезду за пенал.

"Није пустио предност кад сам имао добру позицију у шеснаестерцу. Био је чист пенал, видело се како се лопта одбила од руке. Није ни судији лако".

Марин је велики оптимиста пред реванш у Београду.

"Било је шта је било, сада идемо у Београд да победимо и убеђен сам да ћемо да играмо у другом колу квалификација", закључио је некадашњи репрезентативац Немачке.

Реванш Црвене звезде и Судуве игра се следећег уторка на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво