Милојевић: Само боља реализација у реваншу

Тренер Црвене звзеде Владан Милојевић није био незадовољан игром својих играча у првом мечу сезоне против Судуве, али је нагласаио да реализација мора бити боља у реваншу и да ће се на томе радити.

Звезда је у Маријамполу одиграла 0:0 са прваком Литваније, у првом мечу квалфикација за ЛШ.

"Нисам незадовољан, доста тога је функционисало. Било је јако тешко пробити одбрану са петорицом противничких играча. Оно на чему морамо да порадимо је реализација. Стварамо доста шанси, као на припремама, што је позитивна ствар", рекао је Владан Милојевић после меча а преноси Моцарт спорт.

Он сматра да нема разлога за некакво велико незадовољство пошто је то био први меч у новој сезони.

„Била је права такмичарска утакмица. Видело се да је Судува у ритму и у сезони, док је нама први меч. Нисам очекивао тако дефанзивну Судуву, с обзиром на то да је лидер у првенству. Имали смо много шанси, морали смо да их реализујемо, али шта је ту је", закључио је стратег који је Звезду водио до уласка у елтино друштво европског фудбала прошлог лета.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи