Звезда се упутила ка Литванији

Фудбалери Црвене звезде летом са Аеродрома "Никола Тесла" отпутовали су у Маријанпоље, где ће у уторак одиграти први сусрет првог кола квалификација за Лигу шампиона против екипе Судуве. Очекивања су увек највиша, да се пласирамо у неко европско такмичење, поручује дефанзивац Срђан Бабић.

Вољом жреба Звезда се са Судувом састаје два пута за мање од годину дана.

Тренер Владан Милојевић на пут је повео 21-ог играча: Милан Борјан, Зоран Поповић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Немања Милуновић, Срђан Бабић, Милан Родић, Мирко Иванић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Милош Вулић, Хосе Алберто Кањас, Ел Фарду Бен, Марко Марин, Вељко Симић, Алекса Вукановић, Ричмонд Боаћи, Никола Крстовић, Томане, Милан Павков. 

Наиме у прошлогодишњим квалификацијама за ЛШ у оба меча су црвено-бели били бољи.

Фудбалер Црвене звезде Срђан Бабић, пред почетак квалификација за Лигу шампиона и први дуел у гостима против Судуве, каже да очекује да његов тим јесен проведе у Европи.

"Очекивања су увек највиша, да се пласирамо у неко европско такмичење. Даћемо све од себе, добро смо анализирали противника и ако уђемо максимално остварићемо добар резултат", рекао је Бабић новинарима пре одласка у Литванију.

Звезда је и прошле године играла са Судувом, у другом колу квалификација за Лигу шампиона, када је била убедљива укупним резултатом 5:0.

"Дуго су заједно, у истом систему играју и знамо се од прошле године. Не желим пуно да причам сада, већ после утакмице. Судува је добра екипа, шампион своје земље. Нико не сме да се потцени'', закључио је Бабић.

Утакмица се игра у уторак са почетком у 20 часова уз дирекран пренос на РТС-у. Екипа РТС биће све време са експедицијом Црвене звезде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи