Мркела о одласцима играча из Звезде, функција у ФСС га не занима

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела најавио је одласке фудбалера Ерика Јирке, Лоренца Ебесилија и Горана Чаушића, као и да постоји велико интересовање за Милана Павкова. Он је демантовао одлзак на место спотског директора у ФСС.

Јирка иде на позајмицу у нишки Раднички, али не и Милош Вулић на кога се озбиљно рачуна у Звезди, потврдио је Мркела.

"Јирка иде у Раднички, а велика вероватноћа да одлази и Чаушић, не могу да откривам више. Има доста интересовања и за Павкова, видећемо у наредним дана шта ће се десити са усменим понудама", рекао је Мркела на стадиону "Рајко Митић", где је данас промовисан шпански везиста Хосе Алберто Кањас.

Мркела признаје да је број од девет странаца велики и најавио одлазак и Ебесилија.

"У наредном периоду би требало и његов одлазак да се деси. Вулић је играч Звезде и остаје, доста очекујемо од њега", казао је Мркела и нагласио да је задовољан учињеним у прелазном року и доласцима још Бразилца Жандера, Португалца Томанеа и Радована Панкова.

"Доласци су могући само у случају одлазака на појединим местима, где бисмо могли да имамо проблема".

Мркела се дотакао и спекулација да је позван из ФСС да наследи Дарка Ковачевића на функцији спортског директора.

"Нисам причао о томе. Драго ми је ако се интересују, изузетно ценим људе из ФСС, тамо сам провео седам година. Ипак, сви моји планови усмерени су ка Звезди и квалификацијама за ЛШ", закључио је Мркела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво