Лампард и званично на клупи Челсија

Дилеме више нема - Френк Лампард је нови тренер Челсија. Легендарни фудбалер "плаваца" враћа се у клуб у новој улози, након што је потписао трогодишњи уговор.

Како је клуб са Сатмфорд Бриџа са задовољством објавио на свом сајту, Лампард је наследник Маурција Сарија на месту тренера првог тима.

Како се наводи, један од највећих играча у историји клуба (плави дрес носио од 2001. до 2014. године), ставио је параф на трогодишњи уговор.

"Неизмерно сам поносан што се враћам у Челси као главни тренер. Сви знају моју љубав према овом клубу и историји коју делимо, међутим мој једини фокус је на послу и припреми за предстојећу сезону. Овде сам да радим напорно, доносем нове успехе клубу и не могу да дочекам да почнем", рекао је Лампард на промоцији.

Директорка Челсија Марина Грановскаја изразила је задовољство због повратка Лампарда у клуб.

"Велико нам је задовољство да можемо да поздравимо Френка у Челсију, у новој улози. Он поседује фантастично знање и разумевање клуба, а прошле сезоне је показао да је један од најталентованијих младих тренера у игри", рекла је.

Лампард у Челси долази из друголигаша Дерби Каунтија, са којим је играо плеј-оф за улазак у Премијер лигу, где је поражен од Астон Виле, коју са клупе предводи још једна легенда Челсија Џон Тери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво