Звезда представила новог шпица, Томане у црвено-белом

Фудбалски клуб Црвена звезда ангажовала је и четврто појачање у летном прелазном року, пошто је редове српског шампиона појачао португалски нападач Томане.

Томане је стигао из Тонделе, а са Звездом је потписао трогодишњи уговор.  

"Дошао сам у највећи клуб у Србији, велика ми је част што сам део овог тима богате историје, који је и прошле године оставио озбиљан траг у Лиги шампиона. Даћу све од себе да будем што бољи. Била је велика борба око мог трансфера, тако да сам изузетно срећан што сам данас овде", рекао је Томане.

Португалац је свестан високих очекивања.

"У опису мог посла је да дајем голове. Желим да се што пре прикључим екипи, да почнем да тренирам са њима и да се уклопим, како бих оправдао поверење и испунио циљеве због којих сам доведен. И пре него што сам довођен у везу са Звездом знао сам да је била шампион Европе и света и да је клуб са великом традицијом. У претходних неколико месеци сам много више и пратио утакмице и бодрио екипу. Звезда је тим који има навику побеђивања и то ми се изузетно допада", изјавио је нови нападач црвено-белих.

"Желим да будем део екипе, да помогнем остварењу циљева и да усрећим навијаче. Даћу све од себе да постижем што више голова. Желим да се захвалим на свим порукама које сам од навијача добијао за за ово време преко друштвених мрежа. Јасна је обострана жеља да будем овде", поручио је Томане.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво