Бициклистички спектакл на Јахорини

После пуних седам година Источно Сарајево и планинска лепотица Јахорина дочекују бициклистички караван на најпрестижнијој трци у Југоисточној Европи,  59. трци Кроз Србију.

Председник Бициклистичког савеза Србије Бранко Бановић састао се са градоначелником Источног Сарајева, Ненадом Вуковићем, где је потврђено да је у организационом смислу све спремно за почетак 59. трке Кроз Србију која ће ове године стартовати из Републике Српске.

Више од 150 возача из 30 светских земаља стартоваће 30. јула и возиће прву кружну етапу чији ће и старт и циљ бити у Источном Сарајеву.

Сви учесници трке, од бициклиста, преко пратећег особља и великог броја медија из читавог света, предах ће имати на олимпијској лепотици Јахорини, одакле ће стартовати друга етапа све до Прибоја који ће други пут дочекати бициклисте из целог света.

Након тога, караван наставља трку даље преко Златибора, где ће се возити трећа етапа, па све до Мионице одакле ће четвртог тркачког дана караван стићи до Пожаревца, града у којем ће ове године бити и циљ трке Кроз Србију 2. августа.

Овогодишња трка обележиће и велики јубилеј, 80 година постојања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи