Реал има "план Б" ако не дође Погба, на радару и Руис

Реал Мадрид означио је везисту Ајакса Донија ван де Бека као алтернативу уколико не оствари трансфер најбољег фудбалера Манчестер јунајтеда Пола Погбе, преноси "Марка".

Ван де Бек је прошле сезоне одушевио са 17 голова за "копљанике" и цена му је енормно скочила на тржишту, па би краљевски клуб морао да издвоји између 60 и 70 милиона евра како би га довео.

Вредност Погбе је за најмање 30 милиона више, али клуб са "Олд Трафорда" нема намеру да га пусти и извесно је да ће Реал морати да се окрене Холанђанину.

Ван де Бек је са Ајаксом приредио сензацију у осмини финала Лиге шампиона победом у Мадриду над Реалом 4:1, када је српски репрезентативац Душан Тадић два пута асистирао и једном погодио, потом је избацио Јувентус, а онда и несрећно заустављен од Тотенхема у полуфиналу.

Сјајна сезона "копљаника" значи и одлазак најбољих, па је тако Френки де Јонг раније договорио трансфер у Барселону, на излазним вратима је капитен Матајс де Лихт, а поред Ван де Бека постоји интересовање и за Тадићаа, Хакима Зијеха, Давида Нереса, голмана Андреа Онану...

Реал је већ потрошио преко 300 милиона овог лета на трансфере Едена Азара, Луке Јовича, Ферланда Мендија, Родрига Гоеса и Едера Милитаа, али му је потребан још један везиста високог квалитета.

Због тога се на радару нашао и млади репрезентативац Шпаније Фабијан Руис, преноси "Ас".

Иако је клуб из Напуља изнео став да Руис није на продају, медији извештвају да ће ћелници Наполија разматрати само понуде више од 70 милиона евра.

Шпански везиста завршио је прву сезону у Серији А, а у свом дебитанском наступу одиграо је 27 утакмица, постигао седам голова и забележио три асистенције.

Руис је у Наполи стигао прошлог лета из Бетиса за 30 милиона евра, а сјајну форму потврђује и на Европском првенству за младе у Италији и Сан Марину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи