Ана се са Бастијаном такмичи и у тенису, Пауновић помаже српском клубу

Фудбалски клуб Чикаго Фајер и његов тренер Вељко Пауновић послали су донацију за фудбалски клуб Слога Лок и Горану Николићу параолимпијском маратонцу из Крагујевца, намењену за завршетак спортске дворане за параолимпијце у Крагујевцу. То је био повод да наш специјални извештач посети клуб који се увелико припрема за наредне утакмице веома важне за улазак у плеј-оф.

Сусрет на тренингу са Бастијаном Швајнштајгером, једним од најпопуларнијих играча Фајера, био је прилика и да се нешто више сазна и о његовим учесталим снимцима на друштвеним мрежама на којима се у разним дисциплинама такмичи, па чак игра и тенис са својом супругом, српском тенисерком Аном Ивановић.

"Она је желела да се такмичи са мном, али ја нисам. Договорили смо се да то урадимо и веома је забавно. Никада раније нисмо тако нешто пробали, осим играња тениса. Додатно је интересантно да видим колико је јака моја жена", рекао је Швајнштајгер.

Немац се окушао и у тенису који често игра са супругом.

"За мене је то сјајно. Не морам да плаћам тениског тренера, а и она ужива у томе."

Пред фудбалским клубом из Чикага је низ важних утакмица током јула и августа са тимовима из САД и Мексика. Ипак, то није спречило тренера Вељка Пауновић да помогне екипи Слоге.

"Драго ми је да можемо да помогнемо, срећан сам и захвалан на видео поруци коју сам добио од председника клуба и његових сарадника. Примам позивницу и надам се да ћу моћи да дођем у Лок", навео је српски стратег.

Донацију је добио и маратонац из Крагујевца Горан Николић, који је истрчао 77 узастопних маратона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара