Милошевић направио рез пре пута на Златибор

Фудбалери Партизана путују на прву фазу припрема на Златибор без осморице играча после реза тренера Сава Милошевића. Црно-бели ће шест дана радити на Златибору, пре одласка на Похорје на другу фазу припрема.

Као што је најављено, Милошевић не рачуна на Немању Г. Милетића, Слободана Урошевића, Марка Валијентеа, Немању Николића, Мирослава Вулићевића, Горана Закарића, Радивоја Босића и Дејана Георгијевића.

Голман Владимир Стојковић добио је дужи одмор и накнадно ће се прикључити саиграчима, а ту је и Бојан Остојић иако му је истекао уговор и у току су преговори око новог.

Са младом репрезентацијом Србије су недавно појачање Александар Лутовац, Светозар Марковић и Данило Пантић, чији останак зависи од договора са Челсијем.

На списку су: Немања Стевановић, Филип Кљајић, Александар Поповић, Немања Р. Милетић, Периша Пешукић, Игор Вујачић, Доминик Динга, Бојан Остојић, Страхиња Павловић, Златан Шеховић, Милан Смиљанић, Александар Шћекић, Саша Зђелар, Филип Стевановић, Лазар Павловић, Ђорђе Ивановић, Зоран Тошић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић, Рикардо Гомеш, Страхиња Јовановић, Иван Милосављевић, Слободан Станојловић, Миљан Момчиловић, Никола Лакчевић, Армин Ђерлек и Муса Нџаи.

Црно-бели ће шест дана радити на Златибору, а у уторак је планирана прва провера против подгоричке Будућности у Ужицу, потом против Звијезде у Угљевику (30. јуна), пре одласка на Похорје на другу фазу припрема 2. јула.

Заказане су и пријатељске утакмице против Рогашке (3. јул), Олимпије у Љубљани (6. јул), Бордоа у аустријском Клагенфурту (10. јул) и Пакшија (13. јул).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво