Тен Хаг одбио Бајерн, остаје на клупи Ајакса

Тренер фудбалера Ајакса Ерик тен Хаг продужио је уговор до 2022. године после сјајне сезоне, "дупле круне" у Холандији и пласмана у полуфинале Лиге шампиона, објавио је славни клуб из Амстердама.

Тен Хаг је награђен за одличне резултате две године дужом сарадњом у односу на претходну.

Званично најбољи тренер холандског првенства већ у првој сезони у Ајаксу направио је бум на евро-сцени, како игром тако и резултатима, где се издвајају победе у Мадриду над Реалом (4:1) и над Јувентусом у Торину (2:1) у нокаут фази Лиге шампиона.

Тен Хаг, који је раније водио Утрехт, други тим Бајерна и Го Ахед Иглс, одбио је све понуде и интересовање Бајерна како би остао у Ајаксу.

Велики допринос успесима "копљаника" дао је и српски репрезентативац и десетка Ајакса Душан Тадић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво