Ни Енрике није потрајао, Шпанија има новог селектора

Доскорашњи селектор репрезентације Шпаније Луис Енрике поднео је оставку на ту позицију након само 11 месеци, из како је навео "личних разлога".

Некадашњи тренер Барселоне је у јулу прошле године потписао двогодишњи уговор, који је раскинуо пре истека.

Енрике из разлога "ургентних породичних проблема" није водио Шпанију на протекле три утакмице.

"Црвену фурију" на та три меча, као и у наставку квалификација за Европско првенство водиће Енрикеов дугогодишњи помоћник Роберто Морено.

Морено је асистирао Енрикеу у Селти, Роми и Барселони, а по сазнању да ће постати селектор репрезентације рекао је да је "упркос горком осећају због којег мора да седне на клупу репрезентације, захвалан Луису, као и фудбалском савезу на указаној прилици".

Морено ће постати четврти селектор Шпаније у задњих годину дана, пошто су пре њега ту функцију обављали Лопетеги, Јеро и Енрике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво