Гвардиола због хуманости остао без срећног џемпера

Чувени џемпер Пепа Гвардиоле, који је носио на готово свакој утакмици ове сезоне, продат је на аукцији за чак шест хиљада фунти. Овај одевни предмет дат је на аукцију како би се помогло породицама у Манчестеру током школских распуста.

Гвардиола је свој карактеристични џемпер понудио после освајања друге узастопне титуле у Премијер лиги, у којој је његов тим освојио чак 98 бодова.

Осим тога, носио га је и у најважнијим мечевима током историјске сезоне, пошто су "грађани" постали прва екипа која је комплетирала четвороструку круну у Енглеској - осим у првенству, славили су у Комјунити шилду, ФА купу и Лига купу.

"Хвала вам свима који сте донирали за ову лепу сврху. Такође је сјајно дати нешто лично навијачима који су нас подржавали и помогли нам да остваримо невероватне успехе прошле сезоне", рекао је шпански стручњак.

Новац ће бити искоришћен да се обезбеде бесплатни оброци деци у Манчестеру која током распуста учествују у бесплатним друштвеним програмима заједнице.

Породицама деце која добијају бесплатне оброке током школске године, може бити тешко да обезбеде исту количину хране док трају распусти, због чега је град Манчестер покренуо ову иницијативу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 19. јун 2019, 21:31) - anonymous [нерегистровани]

vala

Murinjo kako prodao ,,srecni ,, kaput tako mu krenula trenerska karijera u ambis.