Звезда обрадовала навијаче новим стикерима на "Вајберу"

Фудбалски клуб Црвена звезда обрадовала је навијаче стикерима на апликацији за размену порука Вајбер.

Љубитеље најважније споредне ствари на свету и најтрофејнијег српског клуба обрадоваће вест да је ФК Црвена звезда представила нови шампионски пакет од 17 Вајбер стикера.

Популарна Маракана, шампионски трофеј, омиљени навијачки слогани и ликови тренера Милојевића, капитена Савића, асова Павкова, Борјана, Марина, Стојковића, Боаћија, Бена и других красе друго издање Звездиних изузетно популарних визуала на Вајберу.

Пратећи и поштујући жеље својих навијача окупљених и у оквиру Вајбер заједнице руководство клуба омогућило им је да сада своју љубав, осим на трибинама стадиона, могу да изразе кроз дељење ликова њихових омиљених играча, слогана и асоцијативних визуала клуба садржаних у новом пакету стикера на Вајбер платформи – коју користи преко милијарду људи широм света.

"Драго нам је што настављамо успешну сарадњу са Ракутен Вајбером, која траје годинама. Верујемо да ће и ови стикери допринети великој активности наше заједнице на омиљеној апликацији за размену порука у Србији и региону и да ће наши навијачи широм света бити још више повезани и поносни на свој омиљени клуб", изјавио је Стефан Пантовић, оперативни директор ФК Црвена звезда.

Осим тога што је омиљена апликација за размену порука, Вајбер је од сада и разноврсна платформа која путем једне од њених основних функција – Viber Communities (заједница) повезује, окупља и помаже људима да се препознају по сродним интересовањима, активностима, емоцијама и укусима. Вајбер заједница ФК Црвена звезда једна је од најактивнијих на дневној основи у нашем регоину – већ сада има више од 64.000 чланова, а овај број ће од данас само расти.

"Срећни смо што видимо да су поклоници спорта радо прихватили коришћење дигиталних канала како би свакодневно примали информације и били у контакту са својим омиљеним тимом. Веома смо поносни на ову сарадњу, јер је Црвена звезда клуб са дугом традицијом, али у исто време и веома модерна организација која схвата и примењује најсавременије трендове у комуникацији. Њихова Вајбер заједница се истиче и шире од спортских удружења у региону и овај инспиративан пакет шампионских Вајбер стикера представља прави поклон клуба и Вајбера свим њиховим навијачима за приврженост и страст, где год се они налазили на свету", рекла је Даниела Иванова, директорка развоја Вајбера за централну и источну Европу.

Вајбер стикери ФК Црвена звезда биће бесплатни и доступни за преузимање широм света током наредна три месеца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи