Нејмар и Барселона у преговорима о повратку

Фудбалер ПСЖ-а Нејмар и Барселона у преговорима су око повратка Бразилца на Камп Ноу. Клуб из Каталоније наводно нуди 100 милиона евра и једног играча у замену за Нејмара.

Само две године након одласка из Барселоне, Нејмар би могао да се врати у редове "Блаугране".

Бразилац који има 28 година добио је зелено светло ПСЖ-а да, уколико жели, напусти клуб, али само уколико понуда буде адекватна.

Према наводима бразилских медија, конкретни преговори почели су са Барселоном.

Глобоеспорте наводи да тим из Каталоније нуди 100 милиона евра и једног играча у замену за Нејмара.

У правцу ПСЖ-а отишли би Умтити, Ракитић или Дембеле. Сва три фудбалера била су значајна у протеклим годинама или високо плаћена како би дошла у Барселону, али је познато да ће вероватно напустити шпански тим, због правила о финансијском фер-плеју.

Нејмар је пре две године из Барселоне у ПСЖ прешао за рекордних 222 милиона евра и тако постао најскупље плаћени играч у историји фудбала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи