Ђоровић: Честитати Аустрији, били су бољи од нас

Селектор младе селекције Србије Горан Ђоровић рекао је да је његов тим надигран у мечу са Аустријом.

„Имали смо код 0:1 шансу, да смо то искористили... Остаје нам да се опоравимо и спремимо за наредни меч. Јасно је било да нема лаких противника, да меч неће личити на онај у квалификацијама, али смо изгубили. Спортски је честитати Аустријанцима на бољој игри и победи", истакао је Ђоровић.

Он је истакао да Аустрија њега није изненадила, као и да не криви фудбалере Србије за пораз.

„Да је Јовић дао гол, то би променило ток меча. На физичком нивоу нисмо испарирали противнику".

Србија није најбоље почела шампионат у Италији и Сан Марину, али индивидуални квалитет играча којима располаже свакако је веома изражен. Да ли и довољан за тријумф, свакако неопходан за макар и примисао наде о проласку у полуфинале, против Немачке?

„Биће изузетно тешко, али учинићемо све да останемо у трци за место међу четири најбоље екипе. Што пре заборавимо ову утакмицу, боље за нас", закључио је Ђоровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво