Тоти напушта Рому после три деценије у клубу

Легенда Роме Франческо Тоти рекао је да се повлачи са места директора у клубу. "Принц Рима" је 30 година провео у клубу, а повлачи се због неслагања са председником Џејмсом Палотом.

Иако је познато да се Тоти није слагао са Палотом, председник је "принцу Рима" наводно понудио место техничког директора, али је Тоти то одбио.

"Повлачим се са места директора. Надао сам да се то никада неће десити, али овај ружан и тежак дан је одшао", рекао је Тоти на конференцији за медије, чиме је окончао 30 година дуг боравак у клубу из престонице Италије.

Тоти је у клуб дошао 1989. године, а после три године у академији дебитовао је за први тим 1993. године, као шеснаестогодишњак.

Играчку каријеру завршио је на лето 2017. године, од када је радио као један од директора у клубу.

За Рому је уписао 785 наступа и постигао 307 голова. Освојио је један Скудето 2001. године, а са репрезентацијом Италије био је шампион света у Немачкој 2006.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво