Партизан почео припреме, Милошевић најавио много долазака и одлазака

Фудбалери Партизана почели су припреме за нову сезону у Спортском центру Телеоптик у Земуну.

Тренеру Сави Милошевићу се на прозивку јавило 25 фудбалера, међу којима су новајлије Периша Пешукић (Будућност), Игор Вујачић (Зета) и Доминик Динга (Урал). Сејдуба Сума се вратио са позајмице из Макаби Хаифе, као и Огњен Ожеговић из руског Арсенала.

Тренер црно-белих Саво Милошевић истакао је да доста очекује од нових фудбалера, а најавио је и да ће бити велика промена у играчком кадру у овом прелазном року (много одлазака и још долазака). Он је најавио и да ће пружити шансу Сејдуби Суми, који није одиграо превише на позајмици у Израелу.

Данило Пантић и Светозар Марковић се налазе са младом репрезентацијом Србије, као и још једно појачање, Александар Лутовац (Рад), док су дуже одморе добили Владимир Стојковић, Немања Р. Милетић, Зоран Тошић, Милан Смиљанић, Марк Валијенте, Александар Шћекић, Горан Закарић и Рикардо Гомес.

У односу на прошлу сезону, нема капитена Саше Илића, који је завршио каријеру.

Припреме су почели: Филип Кљајић, Александар Поповић, Никола Лакчевић, Страхиња Јовановић, Огњен Ожеговић, Сејдуба Сума, Армин Ђерлек, Филип Стевановић, Саша Здјелар, Немања Николић, Страхиња Павловић, Златан Шеховић, Ђорђе Ивановић, Лазар Павловић, Миљан Момчиловић, Муса Нџаи, Бојан Остојић, Периша Пешукић, Игор Вујачић, Доминик Динга, Мирослав Вулићевић, Немања Г. Милетић, Радивој Босић, Слободан Урошевић и Дејан Георгијевић.

Црно-бели из Телеоптика путују на Златибор, где ће радити 11 дана, а од 2. до 14. јула боравиће на словеначком Похорју.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 16. јун 2019, 00:05) - anonymous [нерегистровани]

Ha

Sad sam siguran da propast partizanstine.

(субота, 15. јун 2019, 13:12) - Kablar [нерегистровани]

Partizan

Ajde da vidimo kako ce te se pripremiti kada pocne sezona,samo nemojte da je kao prosle katastrofalne sezone.