Ромини клинци положили тест људскости и спортског духа

Фудбалери Роме, узраста до 15 година, показали су велико поштовање према противнику и спортској јавности презентовали шта је суштина спорта. Уместо да прославе заслужено освојену титулу шампиона, време после меча провели су покушавајући да утеше противнике, младе фудбалере Милана.

У данашње време готово је постало заборављено витештво, поштовање према противнику, честитке на доброј борби... Ромини клинци показали су својим гестом шта је суштина спорта, на чему би многе старије колеге могле да им позавиде.

Фудбалери Роме, узраста до 15 година, савладали су у Равени вршњаке из Милана са 2:0 и освојили шампионску титулу. Велико славље могло је да почне...

Ипак, млади "романисти" нису отрчали у свлачионицу како би прославили велики успех, већ су пришли пораженим противницима, који су погнутих глава седели на терену.

Загрљаји, речи утехе и спортски поздрави обележили су овај сусрет. Иако многи од њих вероватно никада неће постати професионални фудбалери, испит људскости и спортског духа већ су положили.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи