Ајнтрахт обожава Звездине нападаче, Јовељић представљен у Франкфурту

Млади нападач Дејан Јовељић напустио је Црвену звезду и званично је представљен као нови нападач Ајнтрахта из Франкфурта. Јовић је потписао петогодишњи уговор до 2024.

Он стиже као замена за Луку Јовића, који је након фантастичне сезоне у Бундеслиги и Лиги Европе, прешао у Реал Мадрид за 60 милиона евра.

"Дејан је веома добар центарфор, али може квалитетно да игра и као крило. Наравно, још је млад и има доста да учи, али смо оптимистични да ће се брзо прилагодити животу у Франкфурту. Надамо се да ћемо имати доста утакмица следеће сезоне у којима ће Дејан имати шансу да се докаже", истакао је спортски директор Ајнтрахта Фреди Бобић.

Јовељић ће 7. августа напунтии 20 година, а у првом тиму Црвене звезде је одиграо 28 мечева и постигао 14 голова уз две асистенције. Углавном је улазио као са клупе за резервне играче (14 пута) или би био замењен (осам пута).

Млади момак из Бијељине ће се саиграчима придружити после наступа на Европском првенству за младе које се игра у Италији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи