Ливерпул потврдио одлазак Стариџа и Морена

Освајач Лиге шампиона екипа Ливерпула опростила се од нападача Данијела Стариџа, као и од бека Алберта Морена, којима уговори са "црвенима" иситчу крајем месеца.

Стариџ је упркос јакој конкуренцији у Фирмину и Оригију, који су одиграли веома солидне сезоне, успео да се нађе у стартној постави, или ротацији.

Његово здравствено стање већ дуже време прави проблем енглеском нападачу, па је Ливерпул одлучио да не продужи уговор са њим.

"Две најважније ствари које треба рећи двојици феноменалних фудбалера су: Хвала вам", саопштио је Ливерпул.

"Без њих ми не бисмо били тим, који тренутно јесмо", изјавио је тренер „црвених" Јирген Клоп.

"Обојици играча желим ништа друго до успеха и уживања где год их пут одведе. Недостајаће нам свакако, али можемо да се опростимо на најбољи могући начин. Момци, одлазите као европски шампиони", додао је немачки стручњак.

За услуге левог бека Морена интересовање је прва показала Барселона, која тражи играча на тој позицији, како би смањила терет са Ђордија Албе. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара