РТС у Мадриду: Енглези окупирали Мадрид, цена карте "права ситница“

Што је утакмица ближе то више људи говори да је Ливерпул фаворит и како је то већ решена ствар и да ће тим Јиргена Клопа славити у дуелу са Тотенхемом у финалу Лиге шампиона. У Мадриду је новинар РТС-а Александар Стојановић.

То је мало необично обзиром да су овакве утакмице неизвесвесне и тешко је прогнозирати ко ће добити меч поготово када су и игри два клуба из Енглеске.

Ливерпул јесте фаворит али Тотенхем није дошао у Мадрид да би само учествовао у финалу.

Током дана могли су се видети бројни навијачи оба тима из Енглеске а очекује их се много више на сам дан утакмице. Према информацијама локалних медија очекује се да ће на дан утакмице бити око 1500 летова на аеродрому Барахас а да ће у Мадриду бити између 70 000 - 100 000 Енглеза.

Карте на црном тржишту су тражена роба и достижу цену и до 4 000 евра.

Меч ће бити емитован у више од 200 земаља.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара