Панков прво Звездино појачање: Да поново уђемо у ЛШ

Досадашњи фудбалера Радничког из Ниша Радован Панков прво је појачање Црвене звезде за нову сезону, саопштено је на сајту црвено-белих.

Двадесеттрогодишњи дефанзивац поникао је у Војводини, одакле се отиснуо у иностранство, односно Русију где је бранио боје Урала, а по повратку у Србију био је међу најзаслужнијима што су Нишлије освојиле историјско друго место.

"Испунила ми се жеља да постанем фудбалер Црвене звезде. Знам какву сам одговорност преузео облачењем црвено-белог дреса и надам се да ћу у редовима српског шампиона дати допринос у стварању нових успеха клуба", рекао је Панков.

Први новајлија поново ће имати прилику да у дефанзивној линији сарадује са Миланом Гајићем и Срђаном Бабићем, са којима је у дресу младе репрезентације Србије стигао до светске круне 2015. године на Новом Зеланду.

"Пре доласка сам разговарао са Бабићем и Гајићем, али и Мирком Иванићем, који ми је био капитен у Војводини. Са нестрпљењем ишчекујем да поново заиграмо заједно, али и да осетим добро познату подршку звездаша. Волео бих да нас бодре у што већем броју, а ми ћемо дати све од себе да у квалификацијама за Лигу шампиона поновимо прошлогодишњи успех", изјавио је Панков.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво