Панков прво Звездино појачање: Да поново уђемо у ЛШ

Досадашњи фудбалера Радничког из Ниша Радован Панков прво је појачање Црвене звезде за нову сезону, саопштено је на сајту црвено-белих.

Двадесеттрогодишњи дефанзивац поникао је у Војводини, одакле се отиснуо у иностранство, односно Русију где је бранио боје Урала, а по повратку у Србију био је међу најзаслужнијима што су Нишлије освојиле историјско друго место.

"Испунила ми се жеља да постанем фудбалер Црвене звезде. Знам какву сам одговорност преузео облачењем црвено-белог дреса и надам се да ћу у редовима српског шампиона дати допринос у стварању нових успеха клуба", рекао је Панков.

Први новајлија поново ће имати прилику да у дефанзивној линији сарадује са Миланом Гајићем и Срђаном Бабићем, са којима је у дресу младе репрезентације Србије стигао до светске круне 2015. године на Новом Зеланду.

"Пре доласка сам разговарао са Бабићем и Гајићем, али и Мирком Иванићем, који ми је био капитен у Војводини. Са нестрпљењем ишчекујем да поново заиграмо заједно, али и да осетим добро познату подршку звездаша. Волео бих да нас бодре у што већем броју, а ми ћемо дати све од себе да у квалификацијама за Лигу шампиона поновимо прошлогодишњи успех", изјавио је Панков.

број коментара 0 Пошаљи коментар