Пројекат ФСС-а и клубова за боље терене широм Србије

Фудбалски савез Србије, заједно са Заједницом суперлигаша и клубовима, покренуо је важан пројекат реконструкције великог броја терена широм земље и постављање савремене травнате подлога за нову сезону.

На иницијативу ФСС клубови ће искористити паузу између два првенства да реконструишу главне терене и у складу са најсавременијим захтевима и стандардима биће постављени у Београду, Новом Саду, Нишу, Крушевцу, Сурдулици, Ивањици, Лучанима, Шапцу...

Радови су већ започети на стадионима Напретка, Партизана и Вождовца, а у наредних неколико дана ФСС ће потписати уговоре са великим бројем клубова, са предвиђеним радовима на санацији дренаже, постављању савремених заливних система и нове травнате подлоге највишег квалитета.

На неким стадионима биће уграђени и грејачи терена, а многи клубови ће уложити значајна средства и на унапређење пратећих садржаја (трибине, седишта, свлачионице, семафори, помоћни терени...).

Поред суперлигаша, помоћ ће добити и прволигашки клубови, а више детаља биће познато у наредним данима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво