Болоња надиграла Наполи

Фудбалери Болоње савладали су Наполи sa 3:2 у мечу последњег кола Серије А. У дербију зачеља Фросионе и Кјево одиграли без голова.

У мечу без такмичарског значаја Болоња је успела да савлада другопасирани Наполи. Екипа Синише Михајловића је тако забележила 11. победу у сезони и са 44 бода заузима 10. место.

Болоња је повела у 43. минуту. После брзог напада Палацио је центрирао са леве стране, у казненом простору на лопту је налетео Сантандер и главом је закуцао у мрежу.

На 2:0 повисио је Џемаили у 45. минуту. Сантандер је повукао контру упослио Џемаилија који је истрчао по средини терена и савладао голмана.

Наполи је смањио у 57. минуту. Руиз је одлично са своје половине пребацио одбрану Болоње, све одлично пратио Гулам, који је успео да превари голмана домаћина.

Гости су изједначили у 77. минуту. После одличне акције Наполија Мертенс се одлично снашао у казненом простору и нашао пут лопти до мреже.

Болоња је до нове предности и победе дошла у 88. минуту. Дијкс је шутирао са ивице шеснаестерца лопта је погодила Сантандера, променила правац и завршила у мрежи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво