Крстајић: Украјина најважнија, али не и пресудна

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић изјавио је да је предстојећа утакмица против Украјине тренутно најважнија, али не и пресудна у квалификацијама за ЕУРО 2020. Србија 7. јуна гостује Украјини у Лавову, а три дана касније у Београду дочекује Литванију.

"Следе две битне утакмице, прва следећа против Украјине је најважнија, желимо да направимо добар резултат, увек је резултат приоритет, а не игра. Битно је, али не и пресудно. Али, ако буде добар резултат биће нам лакше у наставку, ако не буде биће теже и имаћемо додатан притисак. После иде Литванија где смо фаворити", рекао је Крстајић на конференцији за медије у Старој Пазови.

Он је констатовао да би било лепо да се у званичном мечу прекине лоша традиција против Украјинаца од шест пријатељских утакмица без победе.

Подсетио је и да је сезона била напорна за играче, али да то никако не би смео да буде изговор.

"Термин је такав, имају га и остали, нема изговора или алибија. Играчи су на одморима, али активним, трио из Ајнтрахта је у Кини, али доћи ће спремни и свежи", рекао је селектор.
Селектор је образложио и позив Александру Катаију.

"У сјајној је форми, већ је био овде, зна све момке, они знају њега. Одличан момак, сјајан играч", рекао је Крстајић.

Он је истакао и да је разговарао са селектором младе селекције Гораном Ђоровићем и да ће постићи договор, јер чак петорица играча са списка А тима имају право наступа на ЕП за младе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи